середу, 14 травня 2014 р.

Міжнародна конференція
«Екологічний та природничий туризм:
співпраця природоохоронних територій, туристичного бізнесу та місцевих громад»

  Під такою назвою пройшла двохденна міжнародна конференція «Екологічний та природничий туризм: співпраця природоохоронних територій, туристичного бізнесу та місцевих громад» в мальовничому місті Яремче, яку відвідала бібліотекар бібліотеки – філії с. Радомишль Євгенія Барда.
 В програмі були висвітлені такі теми: «Пригодницький та екологічний туризм в Україні: можливості та перспективи розвитку», «Активний та екологічний туризм для людей з обмеженими можливостями», «Екологічна просвіта туристів на прикладі досвіду національних парків Деналі (Аляска), Аконкагуа (Аргентина), Кіліманджаро (Танзанія), «Рідкісні домашні тварини в Карпатах як елемент сталого розвитку та туризму: приклад ферми Яків в Хустському», «Екотуризм та сільський туризм – сфера перетину».
  З радістю поділилися своїм досвідом з питань екологічного туризму представники з США Christopher Miller та Німеччини – Лінда Рель.
  Після закінчення конференції всі учасники відвідали цікаву екскурсію на гору Маковиця, на скелі Довбуша та познайомилися з тваринним і рослинним світом Карпатського національного природничого парку.






Немає коментарів:

Дописати коментар