понеділок, 11 травня 2015 р.


Година пам’яті «Велика ціна Великої  Перемоги»




        Минають роки, відлітають у вічність, але є дати непідвладні часу. Минуло вже 70 років від Дня Перемоги над нацизмом в Другій  світовій війні.  Та пам'ять про ті події завжди буде жити в наших серцях. Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1939 – 1945 років.















У теплий  травневий день, День Перемоги над нацизмом та закінчення війни в Європі громада села Радомишль зібралися  біля пам’ятника воїнам – визволителям, щоб віддати данину пам’яті тим, хто не повернувся з поля бою, та схилити голови перед сивочолими ветеранами , вдовами та дітьми війни  за те, що вони вибороли  для нас мир.
Також на годину пам’яті були запрошенні учасники АТО , які тепер нашу Україну ціною своєї крові, а іноді й життя оберігають  Донецьку  та Луганську  області.

 У день річниці славної Перемоги Володимир Боярчук представник Луцької РДА,  Марія Шотік  депутат районної ради,  Володимир Семенюк сільський голова,  Галина Хом’як  голова ветеранів , Людмила Микитюк вчитель історії та Лариса Леонідівна директор ЗОШ І-ІІІ ст.. с. Радомишль побажали ветеранам міцного здоров’я, щастя і благополуччя,  любові і шани, ясного неба та віри у славне майбутнє рідної  України.























З словами привітань та побажань виступили учні школи , які дарували ветеранам гарні слова підтримки, співчуття та надію на те, що вони  є справжніми патріотами своєї держави.




Поминальну панахиду відслужив  настоятель місцевого храму отець Володимир.



До Дня Перемоги над нацизмом в Другій  світовій війні в сільській бібліотеці була організована книжкова виставка «І ось прийшов, і ось настав цей світлий день – день Перемоги».  На якій були  представлені документальні матеріали з  історії життя тих, хто воював на фронтах війни, хто працював у тилу для фронту й Перемоги, хто піднімав з руїн і відроджував країну.

Немає коментарів:

Дописати коментар