пʼятницю, 18 вересня 2015 р.

«У світі немає кращої країни, ніж Україна»

Тема національно – патріотичного виховання дітей та молоді завжди залишається на першому місці. Саме від нас залежить, яке ми виховаємо, виплекаємо  майбутнє покоління.
 І тепер ,  коли українська держава та її громадяни стають безпосередніми учасниками процесів, які мають надзвичайно велике значення для подальшого визначення нашої долі та долі країни . Боляче пригадувати , що нам прийшлося відстояти  Майдан Гідності, а на території Сходу країни досі йдуть бойові дій. .
До вшанування героїв Небесної Сотні  та підтримки героїв АТО, також долучається сільська бібліотека. В бібліотеці діє постійно діюча книжкова  виставка  «Герої України на захисті Вітчизни», яка постійно поновлюється новинами про теперішні події в зоні АТО та викладка літератури «Вічна пам'ять Героям Майдан», на якій зібрані матеріали про учасників Майдану та героїв,  які віддали своє життя заради прекрасного майбутнього нашої країни.
20  вересня, в сільську бібліотеку завітали учні 2-4 класу на майстер клас від учасників краєзнавчо – екологічного клубу «Мрійник » по створенню «підков щастя», та плетіння патріотичних браслетів для учасників АТО.
Учні школи завзято взялися малювати малюнки, писати листи – підтримки та  створювати  власними руками свої вироби, щоб підтримати , порадувати , розрадити солдат , які захищають нашу неньку Україну на Сході країни. 
Завдячуючи волинським волонтерам мрії дітей здійснено і їх малюнки та роботи  були передані в зону АТО.





































Немає коментарів:

Дописати коментар