четвер, 15 жовтня 2015 р.

День Захисника України


День Захисника України - свято, що відзначається в Україні 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з святом Дня Українського козацтва. З 2015 року День Захисника України є державним святом. Це свято – свідчення нерозривного зв’язку усіх поколінь захисників незалежності і територіальної цілісності України, вшанування їх мужності і героїзму, військових традицій та перемог українського народу.
 До святкування цього прекрасного свята долучилися  учні 5-6 класу , з якими було проведено  цікаве  свято козаків «А ми тую козацьку славу…!» .
З привітальним словом на святі  виступила директор школи Лариса Леонідівна Борейко, яка побажала присутнім миру та  віри у кращу долю нашого народу .

 
Трішки з історією козацтва познайомила вчитель історії Людмила Володимирівна Микитюк.

На святі діти співали патріотичні пісні, розповідали вірші , а найцікавішим було для учасників  участь в конкурсі «Хто швидше…» , де учні 5 класу команда «Соколи» та учні 6 класу команда «Гетьмани» змагалися на швидкість  : хто найшвидше одягне козацьких одяг, з’їсть смачний куліш , «пострибає на коні», а  найвеселішим було, для  учасників команд приготування  українських вареників.


















Вельмишановне жюрі у складі : директора школи Лариси Борейко, вчителя географії України Ірини Новицької та бібліотекаря бібліотеки – філії с. Радомишль Євгенії Барди чесно та справедливо визначали переможців конкурсів.

Немає коментарів:

Дописати коментар