середу, 17 лютого 2016 р.

Вечір – зустріч з воїнами – афганцями «Афганістан – ти серця мого біль»

В лютому Україна відзначає день вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 27 –му річницю виведення радянських військ із Афганістану.
 З давніх - давен український народ підтримує священну традицію – вкарбовувати у свідомість прийдешніх поколінь пам'ять про бойові подвиги кращих синів і дочок, які сповна виконали свій військовий обов’язок. 

15 лютого 2016 року в будинку культури с. Радомишль  був проведений вечір – зустріч з воїнами – афганцями «Афганістан – ти серця мого біль» на який були запрошені очевидці «афганської» війни. Це житель с. Радомишль Схаб Віталій Олександрович та житель с. Суховоля Чулянчик Іван Григорович.
З привітальним словом виступив сільський голова Володимир Петрович Семенюк та вручив воїнам – інтернаціоналістам посвідчення та медалі «25 років виведення військ з Афганістану».




Учні Радомишльської ЗОШ Дмитрук Анна, Назаренко Катерина, Малецький Георгій, Годунок Тетяна, Яворська Анастасія, Баглик Мар’яна прочитали вірші присвячені  війні в Афганістані та  виведенню радянських військ з Афганістану.
У виконанні Галини Кушнір та Валентина Онопріяка прозвучали чудові пісні «Земля важка», «Черемуха», «Люба матусю, любий татусю», «Подих вітру».







Немає коментарів:

Дописати коментар