вівторок, 23 лютого 2016 р.

Урок мужності «Герої Небесної Сотні»


22 лютого в Радомишльській ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся урок мужності «Герої Небесної Сотні»,  на якому  вшанували героїв АТО та другу річницю  пам’яті Героїв Небесної Сотні, які назавжди змінили історію нашої нації.
Заступник директора з виховної роботи Ольга Шабала розповіла учням про події 2013 року в Києві та теперішній стан  України.
Ведучі Назар  Кмитко та Тетяна  Мирулюбова пригадали з чого ж все почалося, і як утворився  Євромайдан, що змусило людей вийти проти тодішньої влади.
Учні переглянули документальний фільм «Майдан : хроніка подій»,  в якому були зібрані всі події від 21 листопада 2013 року  про небайдужих громадян України,  які  вийшли вперше на Майдан Незалежності на знак протесту проти рішення влади відмовитися від курсу на євроінтеграцію до 20 лютого 2014 року , про події масштабного вбивства на Євромайдані.
Під зворушливі слова пісні «Пливе кача» вшанували пам'ять наших земляків, які загинули за Україну та європейське  майбутнє. Це Едуард Гриневич, Сергій Байдовський, Іван Тарасюк, Василь Мойсей.

Вірші про Небесну Сотню прочитали Катерина Павлік, Роман Сковорода, Ірина Гись.


Також на заході пригадали про сьогодення України та бойові дії  у зоні АТО. Словами вдячності висловили нашим односельчанам, які перебувають у зоні АТО за захист кордонів України  та за мирне небо над нашими домівками.
Завершився захід виконанням духовного гімну України «Боже Великий Єдиний».

Бібліотекар бібліотеки – філії с . Радомишль Євгенія Барда  біля фотоілюстративної виставки – вшанування  «Небесна Сотня – герої нашого часу» розповіла глядачам про зібрані документальні фото, матеріали та статті з періодичних видань в яких висвітлюються події листопада 2013 – лютого 2014 року в Україні.




Немає коментарів:

Дописати коментар