четвер, 2 червня 2016 р.

Міжнародний день захисту дітей


Щороку 1 червня ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги адже діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє.
     З нагоди свята в бібліотеці с. Радомишль було проведено  розважально –ігрову  програму  «Нехай же стане днем дитини у всьому світі кожен день" для учнів 1- 6 класів.
      В цей  прекрасний, літній день з дітьми було проведено багато цікавих вікторин, грайливих конкурсів та ігор, загадано загадок, розгадано ребусів, прочитано скоромовок і все це під святковий настрій. 


(де ж знаходиться  книга українського письменника В.Винниченка шукає Вікторія )



          ( цю назву казки ми точно знаємо....міркують учасники вікторини 

"З якої це казки" )



(в роздумах над загадками)


Найцікавішою була  гра "Показуха" (завданням якої було показати улюбленого героя , або  відгадати який ти літературний  герой)

  


Поки хлопці грали між собою шашки, шахмати і встановлювали нові рекорди.








         З дівчатками бібліотекар провела  годину ввічливості «Як стати справжньої королевою». Дівчатка дізналися про правила поведінки в гостях,  вдома, про особисту гігієну і намалювали малюночки справжніх принцес.







    Завершилася  розважально- ігрова програма в бібліотеці під вечір. Діти поласувавши смаколиками, отримавши море енергії та гарного настрою, взявши з собою чудові подарунки попрямували додому.




Немає коментарів:

Дописати коментар