вівторок, 7 червня 2016 р.

Літературне дефіле «Парад літературних героїв»

5 червня в бібліотеку с.Радомишль завітали бібліотекар Ірина Оксенюк та відвідувачі бібліотеки – філії с. Баківці  на прекрасне дійство «Парад літературних героїв».

Ще з дитинства ви мріяли бути схожими на своїх улюблених персонажів з мультфільмів чи казок і сьогодні ваша мрія здійсниться , вам випала  нагода представити свій улюблений герой на нашому параді .  Так розпочала привітальне слово Євгенія Барда бібліотекар сільської книгозбірні.
  

Поспілкувавшись в досталь та погравши в різноманітні конкурси, відгадавши вікторини розпочалося відкриття "Параду літературних героїв ",  на який завітали Котигорошко, Принцеси, Фей та багато інших літературних героїв.



 Відкрити  парад надали право Величності Книзі (Оксані Марковій), яка розповіла як виникли книги, хто перший започаткував книгодрукарство в Україні.


Під чарівну музику учасники параду продемонстрували свої костюми та розказали про них.  Після закінчення параду всі учасники отримали море цікавих вражень та чудові грамоти за участь у Літературному дефіле «Парад літературних героїв»










Немає коментарів:

Дописати коментар